Infobrief: Cao-onderhandelingen in tijden van corona

Het voelt vreemd om nu te schrijven over cao-onderhandelingen. Zittend
aan de keukentafel, starend naar een lege agenda, denken jullie onderhandelaars
na over hoe het verder moet met de cao-onderhandelingen. De
woorden van de minister-president klinken nog na: ‘Het coronavirus is
onder ons en zal voorlopig ook blijven.’ Lees hier onze nieuwsbrief.

Meer nieuws

Justitievakbond Juvox in de media

Wederom heeft een(zelfde) journalist een negatief artikel gepubliceerd over het bestuur van Justitievakbond Juvox.  Bij goede onderzoeksjournalistiek behoort een journalist bij het ontvangen van informatie

Ju4tje – Het laatste Juvox-nieuws

In dit nummer de volgende onderwerpen: Huidige stand van zaken cao Rijk-onderhandeling OPROEP: Ervaringsverhalen! Mediorfunctie met seniortaken! Voorgenomen besluit assistent-officieren Posttraumatische stressstoornis (PTSS) VACATURES JUVOX;

JU4TJE – Het laatste Juvox-nieuws!

In dit nummer de volgende onderwerpen: Diploma-eisen medior en senior functies. Juvox stelt voorwaarden! Dringende oproep tot z.s.m. vaccineren beroepsgroepen Veiligheidssector Eindevaluatie van 5 jaar