Update onderhandelingen CAO rijk

Beste leden,

Helaas is er nog geen cao-resultaat

De vier centrales, waaronder de AC Rijksvakbonden, hebben de afgelopen weken met de werkgever gesproken over de nieuwe cao Rijk. De huidige cao loopt af op 1 juli aanstaande.

Het zijn bijzondere tijden. De vier centrales en de werkgever willen daarom een korte, eenvoudige cao. De onderhandelingen over het loon verlopen echter stroef. Daarom is er vóór 1 juli nog geen onderhandelingsresultaat. 

Maandag 6 juli aanstaande onderhandelen we weer verder. Dan weten we of we snel tot een onderhandelingsresultaat kunnen komen.

De vier centrales,

Namens de AC Rijksvakbonden,

Met vriendelijke groet,

Marcel Smit

mr. M.N.J. Smit | voorzitter Justitievakbond Juvox | Ambtenarencentrum | Ametisthorst 20  DEN HAAG | Postbus 93037, 2509 AA  DEN HAAG |

06-55414368 | tijdelijk: mr.m.n.j.smit@hotmail.com ! @MarcelSmitJuvox | www.juvox.nl

Meer nieuws

Justitievakbond Juvox in de media

Wederom heeft een(zelfde) journalist een negatief artikel gepubliceerd over het bestuur van Justitievakbond Juvox.  Bij goede onderzoeksjournalistiek behoort een journalist bij het ontvangen van informatie

Ju4tje – Het laatste Juvox-nieuws

In dit nummer de volgende onderwerpen: Huidige stand van zaken cao Rijk-onderhandeling OPROEP: Ervaringsverhalen! Mediorfunctie met seniortaken! Voorgenomen besluit assistent-officieren Posttraumatische stressstoornis (PTSS) VACATURES JUVOX;

JU4TJE – Het laatste Juvox-nieuws!

In dit nummer de volgende onderwerpen: Diploma-eisen medior en senior functies. Juvox stelt voorwaarden! Dringende oproep tot z.s.m. vaccineren beroepsgroepen Veiligheidssector Eindevaluatie van 5 jaar