‘Via-via werving aanbrengbonus’ voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

‘Via-via werving aanbrengbonus’ voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

Op 1 juli 2020 is de ‘via-via werving aanbrengbonus’ ingegaan.
Voor 2020 bedraagt de beloning van het aandragen van een psychiater of een psycholoog € 4.000,- bruto en € 1.000,- bruto voor functies waarvoor in grote getallen nieuwe collega’s worden gezocht (dat zijn momenteel: SPV-er/doorzorgfunctionaris, medewerker arbeid, verpleegkundige (incl. verpleegkundige ZBIW’er), ZBIW’er, complexbeveiliger (met uitzondering van DV&O), detentie inrichtingswerkers (voorheen DTH), detentie inrichtingsbeveiliger (voorheen DTH), penitentiair inrichtingswerker, pedagogisch medewerker JJI, sociotherapeut (TBS).

Vandaag is in het GO DJI met de HDJI Gerard Bakker afgesproken dat de bonden uiterlijk woensdag a.s. reageren op dit besluit (welke functies wel/niet, voorwaarden waaronder e.d.). Oproep aan (kader)leden van Justitievakbond Juvox: graag ontvang ik jullie reacties uiterlijk dinsdag a.s., waarvoor alvast mijn dank.

Meer nieuws

Ju-4tje – Het laatste Juvox-nieuws!

In deze uitgave: Vakbondscontributie; laat geen geld liggen! Verduurzaming en declareren Ontwikkelingen DC Zeist/Rotterdam en PI Nieuwegein Update vanuit de Raad voor de Rechtspraak

Sprakeloos…

Wij zijn sprakeloos.De hulpverleners, nu slachtoffers. Voor dit verlies zijn geen woorden. Wij wensen familie en nabestaanden van onze collega veel sterkte met dit immense

Ju-4tje – Het laatste Juvox-nieuws

Nieuwe verlofregeling of toch behoud van de PAS? De RVU-regeling Verduurzaming van jouw woning Stijgende prijzen Brief aan de MP – Coalitie voor Veiligheid

Doei oud! Hoi nieuw!

NIEUWSBRIEF PENSIOEN SEPTEMBER 2022 Toch nog een regeling vervroegd uittreden! Noodzaak pensioenhervorming? Lezersrubriek Ondanks beleggingsverliezen staat ABP er beter voor Bedrag ineens Nieuw ABP-verantwoordingsorgaan van start

DRINGENDE OPROEP: VEILIGHEID, JUIST NU!

Coalitie voor Veiligheid (CvV) wijst de minister-president op het belang van investeringen in onze collectieve veiligheid. In de brief wijzen de bij de coalitie betrokken