Een bericht voor onze leden:

Beste leden,

Vandaag ontvangen jullie een mail waarin het onderhandelingsresultaat van de cao Rijk wordt meegedeeld. Bekijk en lees die informatie goed.

Er wordt ook een mogelijkheid geboden om je stem uit te brengen over dit onderhandelingsresultaat. Laat je stem horen!! Maak dus gebruik van je stemrecht!

Wij horen graag wat jij ervan vindt!

Justitievakbond Juvox

Meer nieuws

Justitievakbond Juvox in de media

Wederom heeft een(zelfde) journalist een negatief artikel gepubliceerd over het bestuur van Justitievakbond Juvox.  Bij goede onderzoeksjournalistiek behoort een journalist bij het ontvangen van informatie

Ju4tje – Het laatste Juvox-nieuws

In dit nummer de volgende onderwerpen: Huidige stand van zaken cao Rijk-onderhandeling OPROEP: Ervaringsverhalen! Mediorfunctie met seniortaken! Voorgenomen besluit assistent-officieren Posttraumatische stressstoornis (PTSS) VACATURES JUVOX;

JU4TJE – Het laatste Juvox-nieuws!

In dit nummer de volgende onderwerpen: Diploma-eisen medior en senior functies. Juvox stelt voorwaarden! Dringende oproep tot z.s.m. vaccineren beroepsgroepen Veiligheidssector Eindevaluatie van 5 jaar