Nieuwe cao-onderhandelingen 2021 – en verder.

Nieuwsbericht bijgewerkt op 10 december 2020.

Ledenraadpleging is op 24 november 2020 gesloten. Invullen van de enquête is dus niet meer mogelijk

Onze huidige cao loopt tot 1 januari 2021. Dat betekent dat we binnenkort weer starten met cao-onderhandelingen. Wij willen daarom graag weten wat jij belangrijk vindt.

Uit eerdere ledenraadplegingen weten we dat medewerkers in roosterdiensten de vaste TOD 55+ nachtdienstontheffing erg belangrijk vinden. Daarnaast willen veel medewerkers eerder met pensioen gaan (mogelijkheid die het kabinet biedt voor de periode 2021-2025) en ten slotte vinden veel medewerkers behoud van de PAS-regeling erg belangrijk. Maar vind jij deze onderwerpen nog steeds belangrijk of maakt deze coronaperiode dat je andere onderwerpen belangrijker vindt?

Dat wil Justitievakbond Juvox graag van jou weten. Vul daarom vijf vragen in en dan maken onze onderhandelaars zich hard voor wat jij belangrijk vindt in de komende cao-onderhandelingen!

Je hebt op 11 november 2020 van ons een e-mail ontvangen met hierin jouw persoonlijke inloggegevens.

De enquête is gesloten. Je kunt deze niet meer invullen.

Je kon tot dinsdag 24 november 17.00 uur de enquête invullen.

Alvast ontzettend bedankt voor je input.

Met vriendelijke groet,

Justitievakbond Juvox
‘van leden, voor leden’

Meer nieuws

Justitievakbond Juvox in de media

Wederom heeft een(zelfde) journalist een negatief artikel gepubliceerd over het bestuur van Justitievakbond Juvox.  Bij goede onderzoeksjournalistiek behoort een journalist bij het ontvangen van informatie

Ju4tje – Het laatste Juvox-nieuws

In dit nummer de volgende onderwerpen: Huidige stand van zaken cao Rijk-onderhandeling OPROEP: Ervaringsverhalen! Mediorfunctie met seniortaken! Voorgenomen besluit assistent-officieren Posttraumatische stressstoornis (PTSS) VACATURES JUVOX;

JU4TJE – Het laatste Juvox-nieuws!

In dit nummer de volgende onderwerpen: Diploma-eisen medior en senior functies. Juvox stelt voorwaarden! Dringende oproep tot z.s.m. vaccineren beroepsgroepen Veiligheidssector Eindevaluatie van 5 jaar