Wijziging behandeling diploma’s en certificaten P-Direkt

 Inleveren van diploma’s en certificaten in uw personeelsdossier wijzigt vanaf 1 januari 2021. U stuurt de documenten niet meer op naar P-Direkt maar regelt dit zelf in het P-Direktportaal. Ga naar ‘Loopbaan en ontwikkeling >Afgeronde opleiding registreren’.

Stuur als bijlage (pdf-bestand) een kopie van uw diploma of certificaat mee. Het document komt in uw personeelsdossier onder de door u opgegeven naam. Bij ‘Studie en opleidingen’ op uw ‘Personeelskaart’, ziet u dit direct staan.
Let op! Tot 1 januari 2021 is er een overgangsperiode en verwerkt P-Direkt documenten nog handmatig voor u. Vanaf 1 januari 2021 niet meer. Dan geldt de nieuwe werkwijze. 
Stuurt u diploma’s en certificaten na deze datum op een andere manier naar P-Direkt? Dan sturen wij deze naar u terug.

Meer nieuws

JU4TJE – Het laatste Juvox-nieuws!

In dit nummer de volgende onderwerpen: Diploma-eisen medior en senior functies. Juvox stelt voorwaarden! Dringende oproep tot z.s.m. vaccineren beroepsgroepen Veiligheidssector Eindevaluatie van 5 jaar

IKB en (spaar)verlof

Waar staan mijn IKB-gekochte uren in het verlofoverzicht? Heeft u IKB-uren gekocht? Dan registreert P-Direkt deze uren als ‘IKB gekochte uren’ in uw verlofoverzicht. U neemt