Wijziging behandeling diploma’s en certificaten P-Direkt

 Inleveren van diploma’s en certificaten in uw personeelsdossier wijzigt vanaf 1 januari 2021. U stuurt de documenten niet meer op naar P-Direkt maar regelt dit zelf in het P-Direktportaal. Ga naar ‘Loopbaan en ontwikkeling >Afgeronde opleiding registreren’.

Stuur als bijlage (pdf-bestand) een kopie van uw diploma of certificaat mee. Het document komt in uw personeelsdossier onder de door u opgegeven naam. Bij ‘Studie en opleidingen’ op uw ‘Personeelskaart’, ziet u dit direct staan.
Let op! Tot 1 januari 2021 is er een overgangsperiode en verwerkt P-Direkt documenten nog handmatig voor u. Vanaf 1 januari 2021 niet meer. Dan geldt de nieuwe werkwijze. 
Stuurt u diploma’s en certificaten na deze datum op een andere manier naar P-Direkt? Dan sturen wij deze naar u terug.

Meer nieuws

Onderhandelingsakkoord cao Rijk

90% van de leden stemt ‘voor’ het onderhandelingsresultaat ___Onderhandelingsakkoord___ cao Rijk De AC onderhandelaars bereikten kortgeleden een onderhandelingsresultaat over een nieuwe cao Rijk. De afgelopen

Justitievakbond Juvox, rapport feitenonderzoek

Niet-integer, zelfverrijking, intimidatie. Enkele voorbeelden van verwijten van melders aan het adres van enkele (voormalig) bestuursleden van Justitievakbond Juvox.Deze verwijten heeft het Ministerie van Justitie