Uitnodiging Summerschool 2022

Summerschool 2022
Jouw toekomst als meesterwerk
MELD JE AAN!

Summerschool op locatie
Wil jij graag weer fysiek met andere rijksmedewerkers samenkomen? Dat komt goed uit! We organiseren dit jaar namelijk weer zes Summerschooldagen op locatie. En wat voor een locatie! In drie musea, verspreid door het land, zorgen we voor een kleurrijke dag:

  • Dinsdag 14 en donderdag 16 juni – CODA, Apeldoorn
  • Dinsdag 21 en donderdag 23 juni – Forum, Groningen
  • Dinsdag 5 en donderdag 7 juli – Museon-Omniversum, Den Haag


Online Summerschool
Heb jij toch voorkeur voor een online evenement? Dat kan! Je kiest voor één van de opties die het beste bij jou past: op locatie of online. De online Summerschool wordt op twee dagen georganiseerd. Vanuit huis kan je online deelnemen aan een creatief ochtendprogramma:

  • Dinsdag 21 juni – Online
  • Donderdag 7 juli – Online

Meer nieuws

Onderhandelingsakkoord cao Rijk

90% van de leden stemt ‘voor’ het onderhandelingsresultaat ___Onderhandelingsakkoord___ cao Rijk De AC onderhandelaars bereikten kortgeleden een onderhandelingsresultaat over een nieuwe cao Rijk. De afgelopen

Justitievakbond Juvox, rapport feitenonderzoek

Niet-integer, zelfverrijking, intimidatie. Enkele voorbeelden van verwijten van melders aan het adres van enkele (voormalig) bestuursleden van Justitievakbond Juvox.Deze verwijten heeft het Ministerie van Justitie