Ongeveer

3.000

Leden

 

 

Ongeveer

100

Organisaties

 

 

Ruim

3.000

Cases

 

 

Ongeveer

3.000

Leden

Ongeveer

100

Organisaties

Ruim

3.000

Cases

Nieuws

 

Justitievakbond Juvox GROEIT!

Justitievakbond Juvox GROEIT! Of dit nu aan de politieke ontwikkelingen, aan een nieuw bestuur of de nieuweorganisatiestructuur van Justitievakbond Juvox ligt is onduidelijk, wij zijn hier blij mee!In de ledenraadsv...

Uitnodiging Juvox cao-congres 4 oktober 2023

De cao Rijk gesprekken worden binnenkort weer opgestart! Hoe gaat zo'n cao-onderhandeling nu eigenlijk? Hoe verlopen deze processen en hoe maak je kenbaar wat voor de verschillende JenV-organisaties belangrijk is? Di...

Afwijzende reactie van het ABP op jouw eerder ingediende proforma bezwaar?

Stuurde jouw pensioenfonds een afwijzende reactie op het eerder ingediende proforma-bezwaar? Wat nu? Bezwaar aanhouden Als je al bezwaar heeft gemaakt, adviseren wij jou om de reactie van jouw pensioenfonds goed t...

 

Volg ons ook op sociale media

Hier staan
wij voor

Justitievakbond Juvox is de grootste en meest aansprekende belangenorganisatie voor medewerkers bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Op toegankelijke, specialistische, professionele en eigentijdse wijze werken Justitievakbond Juvox en zijn leden voortdurend aan positieverbetering.

Individuele en collectieve belangen staan daarbij centraal. Justitievakbond Juvox biedt zijn leden mogelijkheden om hun positie -zowel individueel als collectief- te verbeteren.Dat doet Justitievakbond Juvox door goede communicatie, collectieve- en individuele belangenbehartiging, kennis- en beleidsontwikkeling, vorming en opleiding en ledenvoordelen.

Hier staan
wij voor

Justitievakbond Juvox is de grootste en meest aansprekende belangenorganisatie voor medewerkers bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Op toegankelijke, specialistische, professionele en eigentijdse wijze werken Justitievakbond Juvox en zijn leden voortdurend aan positieverbetering.

Individuele en collectieve belangen staan daarbij centraal. Justitievakbond Juvox biedt

zijn leden mogelijkheden om hun positie -zowel individueel als collectief- te verbeteren.

Dat doet Justitievakbond Juvox door goede communicatie, collectieve- en individuele belangenbehartiging, kennis- en beleidsontwikkeling, vorming en opleiding en ledenvoordelen.

Dit is wat wij

doen

Justitievakbond Juvox biedt zijn leden in de ondernemingsraden ondersteuning bij alle zaken waar zij in dat overleg tegen aan lopen. Heb je vragen of loop je als lid van een ondernemingsraad tegen problemen aan, dan kun je Justitievakbond Juvox benaderen voor advies en hulp.

 

 

Collectieve belangenbehartiging

Wij komen op voor de gezamenlijke belangen van ambtenaren werkzaam bij de Rijksoverheid in het algemeen en bij het ministerie van Justitie en Veiligheid in het bijzonder.

Mediation

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten waarbij een neutrale bemiddelingsdeskundige, de mediator, onderhandelingen begeleidt tussen partijen in een conflict.

Individuele belangenbehartiging

Wij verlenen van juridische- en/of andere bijstand aan leden van Justitievakbond Juvox met betrekking tot hun rechtspositie als ambtenaar.

Medezeggenschap

Wij ondersteunen leden in de ondernemingsraden bij alle zaken waar zij tegen aan lopen. Heb je vragen of loop je als lid van een ondernemingsraad tegen problemen aan, wij staan klaar voor advies en ondersteuning.

Leden

Justitievakbond Juvox is de grootste en meest aansprekende belangen- organisatie voor medewerkers bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Over Juvox

Justitievakbond Juvox biedt zijn leden ondersteuning bij alle zaken waar zij in dat overleg tegen aan lopen. Heb je vragen of loop je als lid van een ondernemingsraad tegen problemen aan, dan kun je Justitievakbond Juvox benaderen voor advies en hulp.

Hoofdkantoor

  Ametisthorst 20
2592 HN DEN HAAG
Postbus 93037
  070-3155118
  ofni.[antispam].@juvox.nl