Over Anne van der Veen

 

Over Anne

Sinds 1995 ben ik werkzaam binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Begonnen als Tijdelijke Executieve Ondersteuning (TEO-bewaarder) bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O). 

Tot 2006 heb ik in meerdere functies als Bewaarder en Penitentiaire Inrichtingswerker (PIW) bij zowel mannen als vrouwen, vreemdelingen in meerdere inrichtingen van de DJI en daaraan gelieerde ketenpartners gewerkt. Daarnaast nog gewerkt bij de parketpolitie/arrestenzorg op rechtbanken en politiebureaus en voor de KMar op afdelingen voor bollenslikkers. 

Daarna heb ik de stap gemaakt naar de Landelijk Bijzondere Bijstandseenheid (LBB) binnen het Ministerie van J&V en daar doorgegroeid van LBB-lid, sectiecommandant tot afdelingshoofd en de laatste jaren als Divisiemanager(plv) bij de Specialistisch Taken van DV&O. Hier ben ik (mede) verantwoordelijk voor de specialistische eenheden binnen DJI zoals de LBB, Speurhonden, EBV, BVIS, droneteam en het BOT. 

In deze functies heb ik grootschalige opdrachten kunnen opzetten en leiden in Nederland en Buitenland en daarbij specialistische en leidinggevende teams mogen laten groeien en ontwikkelen. In deze functies zoek ik altijd de balans tussen mens, proces en medewerkers- en organisatiebelang.

Naast mijn huidige functie binnen DJI, mijn rol binnen het bestuur van JUVOX ben ik ook bestuurslid van vakvereniging CMHF-Overheid en in mijn vrije tijd trainer en Coach van een basketbalteam. 

Binnen het bestuur bij de vakbond JUVOX kan ik mijn brede kennis en praktijkervaring heel goed inzetten bij overleggen en binnen het bestuur. Ik weet uit persoonlijke ervaring wat er speelt op de werkvloer, bij het management en directie.

  • Functie: Manager(plv) Specialistische Taken, hoofdbestuurslid JUVOX, bestuurslid CMHF-overheid.
  • Expertise: Specialistische Eenheden, Veiligheid, werving en selectie, leidinggeven, personele zorg, teamvorming, procesmatig werken, BOA.
  • Achtergrond: Ministerie van Justitie en Veiligheid, Trainer en Coach basketbalteam
 
 
Foto Anne van der Veen