Over Nicky Stenhuys

Over Nicky

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Hier ben ik begonnen als uitzendkracht met een secretaresseopleiding op zak bij de Directie Wetgeving, waar ik 12, 5 jaar werkzaam ben geweest als secretaresse.

In 2019 zocht ik een uitdaging en ben toen gestart op mijn veilige haven maar wel bij de Directie Personeel en Organisatie, waarbij het onderdeel Columbus toen nog bestond. Hier ben ik gestart met het ondersteunen bij evenementen die toen georganiseerd werden voor leidinggevenden.

Al snel is er besloten om dit aanbod te borgen in de JenV Academie en werd ik gevraagd om aan te sluiten bij de opstart van de JenV Academie als ondersteuner.  Vol goede moed en met heel veel zin heb ik daar alles aangepakt wat op mijn pad kwam. Ook het maken van een website en veel wat te maken had met Communicatie werkzaamheden. Dit heeft mij de afgelopen jaren uitgedaagd en veel goeds gebracht.

Mijn krachtige manier van communiceren en mentaliteit hebben mij naar Juvox gebracht. Daar ben ik inmiddels toegevoegd als lid van het Bestuur.

Buiten het werk om ben ik een trotse moeder van 2 kinderen en heb wij een hele leuke hond.

Binnen Juvox, zijn mijn aandachtsgebieden Communicatie en de redactieraad.

 
 
nicky 2