Over Werner Schreven

Over Werner

Van 1992-1997 ben ik werkzaam geweest bij het Korps Mariniers, na een uitzending (Cambodja) en een mooie Defensieperiode ben ik in contact gekomen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Ik ben daar begonnen als Tijdelijke Executieve Ondersteuning (TEO-bewaarder) bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O). Tot 2000 heb ik als transportgeleider op meerdere afdelingen gewerkt, daarna heb ik de overstap naar de Landelijke Bijzondere Bijstandseenheid binnen het Ministerie van J&V gemaakt.

Tijdens deze periode heb ik in vele inrichtingen bijstand mogen verlenen, zowel in Nederland als in het buitenland (Curaçao/Sint Maarten). Er werd mij de mogelijkheid geboden om te studeren en door te groeien naar groepscommandant, afdelingshoofd en sinds 2018 ben ik werkzaam als plaatsvervangend Divisiemanager bij de divisie Vervoer.

Een goede balans tussen medewerkers- en organisatiebelang, mogelijkheden tot ontwikkeling, teams, autonomie, arbeidsrecht, sport en uiteraard mijn gezin zijn zaken die mij aanspreken.

Naast mijn huidige functie binnen DJI, mijn rol binnen het bestuur van JUVOX ben ik ook bestuurslid van een tennisvereniging. Binnen het bestuur bij de vakbond JUVOX kan ik mijn brede kennis en praktijkervaring goed inzetten bij overleggen en binnen het bestuur. Ik weet uit persoonlijke ervaring en mij omgevingsbewustzijn wat er speelt op de werkvloer, bij het management en directie.

  • Functie: Manager(plv.) Divisie Vervoer (DV&O), hoofdbestuurslid JUVOX, individuele belangenbehartiger (IB).
  • Achtergrond: Ministerie van Justitie en Veiligheid, Ministerie van Defensie.
 
 
img-1047